Aug 25, 2021, 5:51 PM

Блян за красота 

  Poetry » Love
832 0 0

Аз гледам нощното небе

с хиляди звезди осеяно

и чувствам се толкова добре,

че помня момиче лелеяно.

 

Аз те помня, ти си цвете,

излекува ти дух ранен.

И през зимата, и лете -

той от теб е извисен.

 

Ела, о, ангел мой чудесен,

дай ми твоята добрина,

че ти за мен си песен,

нека пия твоята светлина!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??