Sep 23, 2018, 4:26 PM

Бобчо, бобът се вари! 

  Poetry » For kids
713 0 1

Баба Бойка боб бере.

Боби иска да яде.

- Бобчо, бобът се вари.

Бързо боба остави!

 

- Бабо Бойке, не се бой.

Бобът си е само мой!

Бързо ще го схрускам аз.

- Бобчо, бъркаш ! Спри завчас!

 

Ала Боби е инат.

Счупи зъбчето отзад.

- Бабо, много ме боли.

Вече знам, БОБ СЕ ВАРИ!

 

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??