Бог да те прости, Любов
Бог да те прости, Любов.
Преливам те с най-лютата ракия.
Не беше лесна твоята изобщо...
И от душата си сега ще те изтрия.
Няма да надписвам некролози.
Нито поп ще прави опело.
Загуби всичките направени облози,
че любовта ще срещнеш. Но дано
там някъде, където си в момента
да срещнеш някоя по инаква душа,
в която да се влюбиш. Инцидентно!
Защото в мен така и не успя.
Не искам да те жаля дълго време.
И шалчето ще хвърля зад гърба си.
Като камък ми тежеше. Като бреме,
което въздух ми не даваше да дишам.
Бог да те прости, Любов!
Сами на гробището в този ден сме двете.
Не беше лесна твоята изобщо!
Жена съм аз. Отдавна надживяла греховете.
Галя Кутулева
© Галя Кутулева All rights reserved.
да срещнеш някоя по инаква душа,
в която да се влюбиш. Инцидентно!
Защото в мен така и не успя."
Много добро! Харесах!