May 29, 2007, 10:47 PM

Бог, дявол и любов 

  Poetry
761 0 2
Бог слезе на земята
и рече нека всичко е любов
дявола не го отрече
но пък го зарече
нека да боли и от любовта
Всяка падаща звезда
нека е една човешка душа
загубила пътя от любовта.
Душите хорски той пороби
с болка той гнети
и рече ще боли
щом обичаш и обичал си.

© Йовка Пенкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??