Jun 14, 2011, 11:26 PM  

Богат е човекът 

  Poetry » Other
1154 0 3

Чувствителна съм, да, не си ли бил с жена?
Чувствителна с поглед свой,
ако ме погледнеш и го видиш – просто си герой.
Не всяка се нуждае от лъскави коли,
от подаръци,
от хиляди измислени мечти.
Просто някои така са пригодени –
да обичат дивото в човека.

 

Заведи ме в някаква гора, сред растителност, сред хиляди цветя.
Заведи ме там, където няма го онзи народ – където народът само ти и аз сме.
Заведи ме и ми покажи, че не всичко са пари.
Най-хубавите в живота на човек неща
са зравето и онова,
което заедно сами си създадем.

 

Чувствителна съм и какво?
Ако ти пречи – пътят е широк.
Не са ми нужни твоите пари –
богата аз съм в сърцето – с хиляди мечти.
Ще се срещна с някой друг,
който ще ме приеме точно онакава –
луда, дива и засмяна – до забрава.

 

© Ива All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??