Feb 13, 2005, 8:43 PM

Богът в теб 

  Poetry
801 0 1

 

Ти си причина
                     
за всичко,
                                       
което се случва в живота ти!

ТИ СИ ПРОМЯНАТА,
                               
цялото божие царство е в Теб,
    
само в теб,
във душата си пазиш познания!
АЗ-ът е пътя!
                   
Ти правиш живота,
                   
ти правиш вселената!
ВСИЧКО,
КОЕТО ИЗЛИЗА ОТ ТЕБ
Е БУМЕРАНГ
- ВРЪЩА СЕ.

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Връща се
    така е и това докато не се осъзнае
    няма оправия ;
Random works
: ??:??