Feb 19, 2012, 7:59 PM

Божествени стъпки 

  Poetry
814 0 2

       Божествени стъпки

 

Вървя и търся съвършенство.

Пътека плета за бедни души.

Стъпвам благородно и скромно,

но гордо следвам съдбата си.

 

Раните забравям и ставам по-смел.

Чувам и скръб, и молби.

Изстрелвам млада любов.

Очаквам топли лица и усмивки.

 

Споря и с Бог.

Спомени... вяра, надежда...

Доверие... велика илюзия.

Божествени стъпки... оставям след мен.

 

        Юлиано

© Юлиано Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??