Oct 16, 2009, 10:19 AM

Божия намеса 

  Poetry » Love
635 0 0

БОЖИЯ НАМЕСА

 

 

 

Белите ми мисли бягат подир мен

с превити краища от неуморни походи.
Неведоми са пътищата
на казаните истини.
 
По пътя ми на вярност и любов
скитам и се моля,
през времето доказано и смело
да запазя кротост и смирен копнеж.
 
Разсече стъпките ми,
за кой ли път очите ми отвори
от поредния урок да се поуча,
по пътя си на никой сляпо да не вярвам.

© Танцуваща Скитница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??