Mar 5, 2021, 8:59 PM

Бойко - голи обещания 

  Poetry » Humour
315 0 0

"Обещавам ви 2000 лева заплата -

откъде тия пари ще намеря?

Гласувайте за мен, че се клатя,

че за властта си треперя!
Изкушавам ви като сатаната Ева,

какви 2000 лева, какви 5 лева?"

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??