Няма да говоря - обявявам бойкот.
Нека ме забележите в тоя живот.
В това ще е моето очарование
и ще спечеля малко внимание.
Защо живота си не поглеждам,
защо наоколо не се оглеждам?
Може би шанса ще си пропусна
и нова грешка пак ще допусна.
Ех, Нели, до къде я докара?
Как ще я сърбаш тая попара?
Която сама цял живот си дробила,
щом желязната маска ти си свалила.
Исках да бъда нежна и добра,
не исках да живея винаги сама.
Не исках да има омраза,предателство,
а ме предаде самото обстоятелство.
© Нели All rights reserved.