May 10, 2013, 11:43 AM  

Младост 

  Poetry » Love
567 0 1

Аз съм луд по нея,

искам пролет, светлина

и в щастие да живея,

обичам тази жена!

 

Дори и в този зъл свят

красота и нежност има,

колко хубаво е да си млад,

живея за моята любима!

 

Красотата ще спаси света -

един писател нявга каза,

а тя е нежна като пролетта,

любовта е цвете във ваза.

 

Тази роза трябва да се напоява

с вярност всяка нощ и всеки ден,

само тъй любовта ще устоява,

само тъй всеки ще е ощастливен!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??