Болест ли е тъгата
Шепот в гората
Страх на душата
Отрицание
Дълбоко мълчание
Напразно терзание
Трябва познание
Освободи се
Погледни се
Преживей я
Надживей я
Няма страх
Това е прах
Извинение
Избавление
Избираме сами
От тъгата вали
Може да боли
Замъглени очи
Сухи устни
Треперещи ръце
Забързано сърце
Разкрий се
Измий се
Полепнал е страха
Превърнал се в тъга
© Любомир Деничин All rights reserved.
прегърни ги още сега без терзание
когато отвориш отново очи,
ако са мокри, то е защото вали