Jul 15, 2021, 3:25 PM

Болезнена усмивка 

  Poetry » Landscape, Other
295 0 0

Болезнена усмивка

 

Какво направи ти, че

толкова да ме боли?

Тази твоя фалшива

усмивка направо ме

разби и не знам още

колко ще продължи.

 

Мислех,че си искрена

към мен а аз се озовах

в твоя голям плен. Дали

ще се измъкна от твоите

ръце искам просто да ти

дръпна едно перде пред

лицето и да не ми разбиеш

отново сърцето.

 

Как може да имаш толкова

болезнена усмивка не знам.

Ти си най-странното чудо на

света голям. Това е като една

самотна покривка и аз го наричам:

болезнена усмивка.

 

Автор: Захари Първанов 

© Захари Първанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??