May 6, 2008, 1:26 PM

Боли ли те?... 

  Poetry » Other
1210 0 12

Боли ли те?

Боли ли те, човече?

А тя във тебе още силно диша...

Тя... болката,

която съживява

и кара те да викаш

и да искаш...

Боли ли те?

Нима така живееш?

И чашата в ръката пак е празна...

Наливаш си,

отпиваш

и отлиташ...

А после падаш бързо,

адски бързо...

Наливаш си,

а знаеш, че е жалка -

илюзия, с която се напиваш...

Пиян ли си - раняваш,

нараняваш...

не мислиш,

покоряваш...

А то, нищо...

Пиян ли си?

Е, хайде пък, "наздраве"...

Та с болката

нали сме още живи?

Във Ада сме

и там ще страдаме,

дори когато сме щастливи...

© Катерина Баева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??