Защо така ме нарани?
Защо така ме изостави?
Защо това ми причини?
Защо тъй бързо ме забрави?
Нима не беше ти щастлива?
Нима не те обичах аз?
Ти беше толкова красива
и беше моя всеки час.
Но всяка приказка си има край,
на нашата е тъжен и дойде.
Аз още те обичам знай
и питам се:Къде си ти?Къде?
27.04.2003г.
© Ицо Саков All rights reserved.