Nov 27, 2008, 10:51 PM

Болка 

  Poetry
1568 2 13

Знае ли някой как се живее

само с красиви и светли мечти?

Знае ли някой как се превръщат в химери

и болката как те души?

 

На мен една надежда гола ми  остана...

Вървя по пътя с душа ограбена, обрана.

И търся истина една голяма.

Защо съм тук? И колко ми остана?

 

Душата ми покой и мир не среща.

И отговорът губи се из лабиринта.

И лутам се, но няма как обратно да се върна.

И трябва нов път да подиря...

© Лиляна Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??