Jan 22, 2010, 1:01 PM

Болка 

  Poetry » Other
674 0 12
Вървя   по остри камъни и дирите   от кръв следя. Не ме боли от раните, претръпнала съм на това.   Болят ме мислите, загубили посока и, блъскайки се в устните, раняващи жестоко. И мога още дълго да вървя... Дали ще    проговоря? Това се питам аз сега.      

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??