Jul 18, 2009, 12:52 PM

Болка 

  Poetry » Love
803 0 1

 

Как тъжно е в  душата,

когато се разделяш

с милия  и скъп човек...

Как страшно те боли сърцето,

как не можеш да го спреш…

© Преслава Чернаева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??