Mar 28, 2009, 12:38 PM

Болка 

  Poetry » Love
493 0 0

Но момчето е вече дълбоко наранено...

с лист и химикал във своя свят усамотено...

Сърцето на хиляди частици е разбито...

и със злоба към околните то е пропито...

Гледам влюбени и се чудя...

дали вече не живея във заблуда...

Седя сам във мрака...

и си мисля за нещата...

Сега аз съм без нея...

и не мога да живея...!

© Милен Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??