Jun 7, 2012, 10:48 AM

Болка 

  Poetry » Love
575 0 0

Знаеш ли колко сама бях?
Знаеш ли колко болка преживях?
Животът ми се преобърна в онзи ден,
когато погледът си спря в(ъв) мен.

В сънищата ми нахлуваш нежно,
в живота ме отбягваш неизбежно...
Гледам те в очите аз сега
и пеперудите надигат ми дъха.

Може би си сам сега,
но с теб ще бъдем в мисълта.
Боли... Изгаря моето сърце сега!
Обичам го! - шепти ми тихичко в нощта.

© Елена Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??