Oct 31, 2020, 10:08 PM

Болка 

  Poetry » Love
157 0 0

 

В твоите очи се визирам и търся себе си в тях..
Но за жалост, нищо не намирам,

любовта ти превърнала се е в прах...

 

Не ме обичаш и боли...
Ти моето сърце жестоко нарани.
Остави го да се моли и кърви
Докато ти с другата си....

 

Защо презираш ме така,
Къде замина любовта
Която ние двама с теб си обещахме, помниш го нали!?

 

Каза ми, че никой няма да ни раздели..

А къде си ти сега?
 При твоята жена и деца..
А мен остави ме да плача.. 
Сама в нощта... Потънала в мрака.... 

© Виктория Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??