Jun 19, 2006, 8:52 PM

Болка 

  Poetry
822 0 1
В царството на коварността себе си поробих.
В усмивка устните до кръв издрах.
Съвестта си с кървава пръст зарових.
Да бъда друга покорно аз избрах.
А днес съм толкова бедна, колкото и бях.
Исках с чужди сълзи своите да отмия.
Исках безгрешна да съм в своя грях,
под чужда дреха болката си аз да скрия.
А разбирам - на суетата си съм се продала,
превивах се от болка в глупави борби.
Нима досега не съм разбрала,
че още жива съм, защото ме боли!

© Пепп All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??