Sep 24, 2011, 11:09 AM

Болка 

  Poetry » Phylosophy
646 0 8

Две души почернели.

Две сърца изгорели.

Две тела уморени.

Двама души сразени.

 

Търся отговор пак.

Връщам поглед назад.

Там е смърт на дете...

Не е истина, не...

 

Точно там се пречупихме.

Точно там се разминахме.

Точно там се заключихме,

всеки в своите светове...

 

И толкова един до друг сме близо,

а толкова един от друг далече сме.

И толкоз малко, всъщност, нужно е,

да си простим, да се изслушаме...

© Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??