Понасям бури безпощадни.
На студ издържам и на пек.
Приемам думите ти хладни
по път за двамата нелек.
Изправен и с корона горда
стоя до тебе, като дъб.
Не искам ти да си зад борда...
А ти - какво? Ми даваш гръб!...
Отнасяш с тебе Любовта ми
и ме оставяш в таз гора.
Превръщаш във вода кръвта ми
и черниш златната зора.
© Никола Апостолов All rights reserved.
Желая ви хубав пролотен ден!