Feb 3, 2008, 7:47 AM

Болката 

  Poetry » Love
683 0 3
 

             Болката

 

 

Хей, хей, я почакай малко.

Спри се за миг.

Замълчи.

Припомни си миговете с мен.

Знам,че ги помниш.

Или те не значат нишо за теб?

 

Пр: Иска ми се да не вярвам,

но истината винаги боли.

Боли, много повече отколкото си мислиш.

 

 

Аз съм човекът изживял много разачорования.

Щастието едва намери място в моя живот.

И щом го намерих

с теб,

ти всичко разруши,

но за щастие бях свикнала да пропадам.

И както винаги

продължих напред...

 

Пр:...

 

© Ани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубава песен, Ани!
    Добре дошла!
  • Здрасти и от мен. Добре дошла.
    И... продължавай напред!

  • "И както винаги
    продължих напред..."
    Хубаво е, че намираш сили да продължиш напред, въпреки всичко!
    Добре дошла, Ани!
Random works
: ??:??