Sep 8, 2023, 9:12 AM

Болката 

  Poetry » Phylosophy
398 0 0

Сред болката животът наш минава,

не може явно да се избавим от нея,

но ти напред върви, не се предавай,

повтаряй:"Ще се справя, ще успея!"

 

Всяка нощ си има край,

просто имай кураж ти,

след всяка зима идва май,

ще се сбъднат твоите мечти!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??