Nov 28, 2021, 1:21 AM

Болката ми е поема 

  Poetry » Love
683 2 4

Сто и двайсет дни дилема... 

След раздялата съм в ада.

 

Болката ми е поема...

Сто и двайсет дни дилема.

 

Любовта мрак не отнема

дни дори да са хиляда.

 

Сто и двайсет дни дилема...

След раздялата съм в ада.

 

Не избирам друга тема.

Сто и двайсет дни дилема.

 

Не доказвам теорема.

Знам, че само обич страда.

 

Сто и двайсет дни дилема...

След раздялата съм в ада.

 

В мен душа е - хризантема.

Сто и двайсет дни дилема.

 

Милион лета ще взема

и ще чакам теб пресвята.

 

Сто и двайсет дни дилема.

След раздялата съм в ада.

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??