Jun 16, 2006, 12:51 PM

Борба за любов 

  Poetry
922 0 0

 
              Борих се за тебе със зъби и нокти,
              борих се, а сега съм сама,
              сама, защото те няма,
              сама, защото аз си причиних това.
              Толкова много те исках,
              толкова много за тебе копнях,
              безумно много те обичах,
              по цели нощи за тебе копнях.
              Може би, ще попиташ защо го направих,
              защо и на двама ни болка причиних,
              защо те отпратих, вместо да си щастлив.
              Липсваш ми и сега е празно в мойта душа,
              празнота, която никой не би могъл да запълни...
              освен теб.
              Прости ми! Грешна съм пред теб
              и дано да успея да изкупя моята и 
              твоята вина!!!!
            
              
            

© Даниела Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??