Nov 26, 2008, 6:52 PM

Борко и Стоянка 

  Poetry » Humour
727 0 2

 

Снощи малката Стоянка
тръгнала сама в гората,
но не щеш ли, в тъмнината,
паднали й очилата.

 

Почнала да плаче горко,
пот обляло й челOто,
но насреща идвал Борко,
снажен момък от сeлOто.

 

Борко е сваляч известен,
коцкар е, но пък и честен
и директно без задръжки
си го казал той по мъжки:

 

"Хей, Стоянке, аз отдавна
си мечтаех да те барна.
Ха сега сме само двама,
каня те у нашта слама."

© Госпожа Стихийно Бедствие All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??