May 19, 2013, 10:18 AM

Боса 

  Poetry
425 0 1

Боса

по ръба на душата,

без закрилата

на любящото си сърце,

аз вървя

и трънливи въпроси

избождат новото ми лице...

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??