Oct 6, 2010, 9:35 AM

Босонога 

  Poetry
517 0 4

Босонога по врящата жарава...

Ледовете ти дойдох да разтопя...

Пийни, не се мъчи от моята отвара,

целебно биле са сълзите ми... сега.

 

Отпий от устните ми таз отрова...

Вземи от мен и огнената жар...

Помилвай ме, аз вече съм готова

да видя как си тръгва любовта.

 

Върви напред, не спирай...

Не се обръщай, моля те, върви...

Дори и сам в утрото окривай...

била съм сън, измамени мечти.

 

Сънувал си ме босонога...

По врящата жарава да вървя...

Обгорели изрезки хартия...

Сънувал си, сън е това...

 

Събуди се, аз съм измама...

Сянка съм, скрита в плътта...

Изгори ме, върви, не съжалевяй...

Няма да върнеш в мен любовта.

© Николина Милева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??