Преди си бе преди. Сега е груба
оплетката на лудите неврони.
Удавена в сълзи ми се любува,
прелива в задоволство болен клонинг.
Харесва ме до смърт. Буквална. Бърза.
Изпиващата страст в кръвта му тича.
Белязана хвърча, последна дързост,
през оптиката лудо ме обича.
Преследва ме с любов. Неоспорима.
Налага еднолично правилата.
На всичко е готов да съм безримна.
Куршумено драпира ми крилата.
© Светличка All rights reserved.
Става дума за лирическа героиня, не е автобиографично стихче, но смятам, че така предадено от 1лице е по-въздействащо.
Това украински език ли е? Има разлика с руския, затова ме затрудни.