Aug 11, 2018, 8:33 PM

Бракът 

  Poetry
216 0 1

Бракът е съюз
свещен, но от физична
гледна точка - и

 

проява на
тоблообмен!

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??