Aug 20, 2023, 2:31 PM  

Браво на Нургюл Салимова! 

  Poetry » Other
497 0 0

Когато обществото е бедно и кално

и от много неща в него ти е жално,

когато мафиотите са го деградирали

и ценностите са тотално дерайлирали,

когато много жени продават своята плът

и за България като че ли днес няма път,

едно младо, но силно и умно момиче,

което на много други жени не прилича,

показа ни как с труд и честност се успява,

дано повече такива като нея се проявяват!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??