Aug 4, 2013, 7:11 PM

Бриз 

  Poetry
473 0 6



Над земята,
в нестинарски танц,
бавно
мараня се вие.
Зад хълма надничайки едва-едва,
самотно облаче
от слънцето се крие.
Дърветата с разперени ръце
в сенките си
птички приютили,
а сред листата те,
отпуснали криле,
с човчици разтворени немеят.

 

Прохладата ми бяла усети –
за теб съм и море,
и чайка,
и пречистващ бриз.

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??