Jul 27, 2019, 12:45 AM

Бризът на сърцето 

  Poetry » Love
747 1 0

В пясъчен замък легло си сложихме
и завивка от вятъра ний измолихме.
Със солени устни дари ни морето.
И затанцуваха вълни бриза на сърцето!

Страстта е лунна и богата!
В звезден бисер е с любов отлята.
Плътта трепери под водата.
Чувството говори само в тишината.

 

А защо ли крият се телата? В мъглата...?

© Светлана Тодорова All rights reserved.

Произведението е включено в:
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??