Nov 15, 2021, 5:05 PM

Броилка 

  Poetry
574 1 19

Земята се върти, върти
и първи май... Излизаш ти.
Въртят се улици и хора,
ти затова излизаш втора.
Върти се слънцето и свети,
приятелче, излизаш трети.
Градчето ни върти се цяло
и ти броиш, но отначало.

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??