Jun 1, 2016, 8:55 PM

Бряг 

  Poetry
201 0 0

Детство, спомени щастливи,

бряг на тихите води,

бряг на дни непоклатими,

на вяра в светли бъднини.

 

Бряг, към който да се върна,

от брега на друг живот,

да съживя за миг усещания,

на безгрижен, глезен идиот.

 

Бряг, на предстоящо, ново,

с вечно търсещ, бурен бриз,

навяващ пясъка за дюните,

на нови брегове със нов сюрприз.

© Александър Митков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??