Б Р Ъ Ч К И П О Д У Ш А Т А
________________________________________
Не! Не плача...
Просто дъжд вали.
В разкъсаната ми от печал Душа.
Не! Не плача...
Повярвах. Затуй боли.
Сърцето - смачканото. Диша.
Не! Не плача...
Едно момиче. С притихнали очи.
Си тръгва в полумрака.
Гола и сама.
Изпепелена до бяло.
Остана само Мъката.
Дори и Времето е спряло.
И ли не - то е някъде другаде...
А там някой пее под съпровод на китара.
2009 г.
Виктор БОРДЖИЕВ
© Виктор Борджиев All rights reserved.