11.12.2009 г., 0:22 ч.

Бръчки по Душата 

  Поезия
847 0 40

 

 

 

 

                              Б Р Ъ Ч К И   П О   Д У Ш А Т А

       ________________________________________

 

 

 

 

 

                               Не! Не плача...

 

                               Просто дъжд вали.

 

                               В разкъсаната ми от печал Душа.

 

 

 

                               Не! Не плача...

 

                               Повярвах. Затуй боли.

 

                               Сърцето - смачканото. Диша.

 

 

                                Не! Не плача...

 

                                Едно момиче. С притихнали очи.

 

                                Си тръгва в полумрака.

 

 

                                 Гола и сама.

 

                                 Изпепелена до бяло.

 

                                 Остана само Мъката.

 

                                 Дори и Времето е спряло.

 

                                 И ли не - то е някъде другаде...

 

 

 

 

                                А там някой пее под съпровод на китара.

 

 

 

 

                                  2009 г.

 

                                                                                    Виктор БОРДЖИЕВ

 

 

 

 

 

 

 

 

© Виктор Борджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??