Apr 15, 2006, 11:07 AM

/бръчки върху твоето лице/ 

  Poetry
560 0 0



/бръчки върху твоето лице - и те
ще влязат във играта/

Ще бъда манияк - добре -
и лудо влюбен в работата.
Желая те и ще те стигна.

Ти ще се криеш - може би,
или за мен ще плачеш.
Аз нямам думи, но ще ти простя.
Ти пак ще молиш ме - с очи,
а аз ще чакам,
   дали да те погледна - срам,
   или да те отмина - няма.

© Огрян Орешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??