Dec 9, 2009, 12:24 AM

Букет от обич 

  Poetry » Other
2799 1 16

Букет от обич

 


За теб най-свеж букет сме отредили,

под ласките на много дни набран.

Букет от обич и усмивки мили,

букет от нежност и слънца огрян.

Че не една мечта до теб извежда,

че с нас навред си винаги била,

че ти си ни и вяра, и надежда,

за вдъхновение и труд... Крила,

че даваш на духа ни вечен,

полет в науката и в космоса дори.

Че ти си песен и звезда, и пролет,

любов, която в нас до гроб гори...

Сърцето ти в цветята ще усети

непреходна обич, топлина.

Най-чистите, най-искрени привети,

към теб, безсмъртна майчице една...

Вземи букета и бъди щастлива,

и с ореола на Мадона ти сияй,

че в него нашата любов прелива

и нашата признателност докрай...

© Боряна Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??