Jan 20, 2011, 8:10 PM

Булеварди 

  Poetry
447 0 5

Къде сте мои булеварди,

на стара София духът,

с цъфтеж на кестените стари,

на свежест и липи дъхът?!

 

Заляха ви с неонови реклами,

с бутици лъскави безброй.

Животът нов е, пълен с измами,

като заря обсипан небосвод!

 

Сред пълните контейнери с боклуци,

сред прах и трафик на коли,

припомням си далечни звуци

от старото пиано и... отминалите дни...

 

 

 

 

© Nina Toshich All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??