Mar 15, 2013, 9:56 PM

Буря от минало 

  Poetry
336 0 0

Пустинята слуша с безброй песъчинки,
заровили поглед във времето.
Пустинята слуша и топли с надеждата
на далечното минало семето.

Пустинята слуша с изострени върхове
на пирамиди и гробници.
Пустинята слуша и търси в тръстиките
йероглифи на мъртви любовници.

Пустинята шепне с топлината на пясъка
на въздуха сгряващи думи.
И в пустинята шепнеща щом падне нощта,
се разстилат бури и мълнии.

© Стела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??