Oct 9, 2010, 11:01 PM

Буря посред лято 

  Poetry » Other
437 0 0

Черен мрак се носи над полята,

зрели посеви, обсипани със злато,

уплашено дете от силен крясък,

спасение търси в утихналото лято.

Невинност млада, крехка,

като птиче плахо,

сгушила се е под стряха светла,

с взор към небесата.

Покой настъпи заедно с тишината,

онемяха ветровете и листата,

като неканен гост отстъпи

буреносната закана

и слънце пак огря

детската душа засмяна.

© Тина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??