Apr 5, 2009, 2:25 PM

Бягай... Това е любов ! 

  Poetry
761 0 2

Плач... всеки ден плач...

Сякаш чакаш злия палач.

Мислиш, че ти си мишената в лов.

Бягай, това е любов.

 

 

Любов? Какво е това?

Признак на всяка пролята сълза.

Омраза... Всеки желае да мрази.

От любов да се предпази.

 

 

Когато обичаш, не можеш да мразиш.

Затова си принуден по пода да лазиш.

Искаш да се разсмееш гръмко и ясно.

Съжалявам, влюбен, вече си на тясно.

© Крум Марков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??