Jun 18, 2021, 9:47 AM

Бягство 

  Poetry » Love
275 1 1

Аз искам безнадеждно да тръгна,
без цел и посока, незнайно къде...
Искам безчувствена гръб да ти обърна,
но сърцето не иска да чуе въобще.

 

Без теб душата ми е гола и боса -
със сълзи на осиротяло дете.
Последната надежда вятъра прахоса,
а да тупка без тебе сърцето не ще.

 

Ти си ми въздух, вода и храна -
без теб не живея, а бавно умирам.
На моите дни  лудостта -
в ръцете ти тихо премирам.

 

Искам обезумяла от тебе да бягам,
без цел и посока, незнайно къде...
Но сили за бягството нямам,
пък и без теб, кажи накъде!?

© Natalie All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??