Feb 16, 2006, 8:10 PM

БЯГСТВО 

  Poetry
993 0 12

                   Бягство


Ще се скрия от зимния вятър свиреп,
като в сън ще забравя снежинките бели,
ще избягам далече, далече от теб -
от очите, мечтата за обич отнели!

Ще надгоня на времето щурия бяг,
ще препусна във вихъра див непокорна,
ще потърси сърцето спасителен бряг
и ще литна натам устремена и волна!


15.02.2006г.

© Гергана Шутева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??