Oct 10, 2008, 8:34 AM

Бягство в есента 

  Poetry » White poetry
711 0 6



 

Ежедневието сиво
подире ми върви.
Искам да се скрия,
да не ме следи.
 
Дали да избягам
в китната гора.
Там есен е постлала
килимa от листа.
 
С новата премяна
дърветата се кичат.
Катерички опашати
весело надничат.
 
Ей, че е красиво,
есен е дошла.
Есен пъстроцветна
с шарени листа.
 
Ежедневие, избягах,
макар за час, за два.
Вече теб те няма
в моята душа.

© Лилия Нейкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??