Jul 8, 2010, 8:10 PM

Бях 

  Poetry
741 0 20




Галих те с мак,

докато спиш.

С него

едва-едва

лицето ти докосвах.

На тръгване не се обърнах,

не видях,

че на възглавницата

листец се е отронил.

 

Зърнеш ли го,

знам,

ще разбереш -

бях при теб,

пак.

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??